Over JDB

Warmte die gezien mag worden

JDB Haarden uit Rumst is al sinds 1962 een begrip in de Antwerpse streek. Al drie generaties lang brengen onze haarden warmte en gezelligheid in tal van woonkamers. 

Persoonlijk contact staat centraal. Bezoekers worden met liefde voor het vak wegwijs gemaakt in het uitgebreide aanbod van de beste merken. JDB Haarden te Rumst is anders dan anderen. Bij hen staat persoonlijk contact centraal en worden bezoekers met liefde voor het vak ontvangen en begeleid. Hierbij wordt uitgebreid de tijd genomen hen wegwijs te maken in het uitgebreide aanbod van de beste merken. 

Net daarom zijn wij sinds 1962 een begrip in regio Antwerpen en brengen we meer dan enkel warmte en gezelligheid. Door onze expertise, word je zoektocht naar de geschikte haard een vlot succes.

Waarom ons kiezen?

Persoonlijke service voor een uniek resultaat
Als familiebedrijf hecht JDB Haarden veel belang aan persoonlijk contact. Bezoekers (aan de showroom) worden met liefde voor het vak wegwijs gemaakt in het uitgebreide aanbod. Het team gaat samen met u op zoek naar de haard die perfect bij u past. JDB Haarden vormt de creatieve verbinding tussen een haard en interieur op maat.


Enkel de beste merken

Een haard is voor het leven en daarom werkt JDB Haarden enkel met de beste merken en materialen. Alle aangeboden haarden worden uitgebreid getest en goedgekeurd. Op die manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.


Vakkundig en professioneel advies
Heeft u een voorkeur voor een houtkachel of een gashaard? Wenst u graag een meubel op maat? De medewerkers van JDB Haarden delen graag hun kennis en nemen al uw twijfels weg.

Onze verwarmend team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.