Elektrische haarden

Merken

Flamelusion - Faber - Glen Dimplex - M-Design - Dru

Fan van de warmte van vuur, maar is het technisch niet mogelijk om een gas- of houthaard te plaatsen? Opteer dan voor sfeervolle gezelligheid zonder verbranding of uitstoot. Met een elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos, want je hebt geen schouw, gasaansluiting of rookkanaal nodig. 

Waterdamphaard

Met een waterdamphaard creëer je een betoverend vlammenspel met waterdeeltjes, een verdamper en led-licht. Dankzij de verwarming van het water ontstaat er een nevel van waterdamp. Door deze waterdamp te verlichten krijg je de illusie van een brandend vuur. Een magisch schouwspel en heel persoonlijk vuurbeeld.  

Holografische haard

Fan van sfeer, maar geen nood aan extra warmte? Een holografische haard creëert een betoverend vlammenspel dankzij een spiegel en led-projectie. Ofwel: de perfectie illusie van een brandend haardvuur met geprojecteerde vlammen op realistische LED-stammen. Een magisch kunstmatig vlambeeld.

Afspraak

Alle voordelen van een elektrische haard zelf ontdekken? Ervaar onze merkenselectie en vergelijk prijzen en functionaliteiten in onze showroom.