Stijlschouwen

Zodra u de term stijlschouw hoort, denkt u vermoedelijk aan een klassieke uitwerking en toepassingen in landelijke woningen. Dat is zeker niet onterecht, al wil dat niet zeggen dat het daarbij blijft. Steeds meer wordt er terug voor stijlschouwen gekozen wanneer men zijn interieur aan het inrichten is. Dit komt wellicht door het brede gamma van mogelijkheden in uitvoering.

Ten eerste bieden wij u standaard stijlschouwen en indien u dit wenst, volledig maatwerk. De meesten onder u zullen een stijlschouw meteen linken met een klassiek interieur. Oordeel niet te snel, onze binnenhuisarchitecten kunnen deze ook perfect integreren in een modern ontwerp. Wie weet bent u binnen de kortste keren volledig verkocht.

Hierna gaan we terug in de tijd, naar de 15 eeuw, toen de kasteelschouwen nog met de hand vervaardigd werden. Deze schouwen zijn authentiek, en dus ook volledig uniek. De schouw die u zorgvuldig heeft geselecteerd, naar smaak en voorkeur, zal bij u thuis met de nodige precisie en detail geplaatst worden.

Uniek in elke stijl

Bij ons kan u terecht voor zowel reeds afgewerkte stijlschouwen als volledig maatwerk. Deze schouwen zijn uniek. Samen bekijken we uw smaak en voorkeur en bespreken we verschillende stijlen en uitwerkingen. Eens gekozen, verzorgen wij uw project tot in de puntjes en verwerken wij met de nodige precisie en oog voor detail uw stijlschouw in uw interieur.

Bezoek onze showroom

JDB is gespecialiseerd in het plaatsen en ontwerpen van stijlschouwen. Kom zeker langs in onze showroom of maak een afspraak voor meer informatie