Houthaarden

Of u nu kiest voor een gesloten of een open haard, hout is steeds een uitstekende keuze. Niets is namelijk zo gezellig als een brandend houtvuur. Toch is het steeds belangrijk uit te maken of je kiest voor warmte of sfeer. Een houthaard met een hoog rendement brandt uiterst efficiënt en zorgt voor veel warmte. Andere houthaarden worden dan weer speciaal ontworpen om het vlammenspel zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Houthaarden, voor elk wat wils

Houthaarden vindt u in alle maten en soorten. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een metalen houthaard. Deze metalen houthaarden worden gekenmerkt door een modern design en uiterst efficiënte verbranding. Naast metalen houthaarden heeft u ook met speksteen bekleede houtkachels. Deze kachels houden warmte enorm lang vast, waardoor u uren na het stoken nog steeds van de warmte van uw houtstoof kan genieten.
JDB foto session-135

Houthaarden, goed voor het milieu

We zijn blij milieuvriendelijke opties te kunnen bieden. We focussen steeds op duurzaamheid en geven ook de nodige uitleg en informatie wanneer onze klanten verschillende opties overwegen.

Het is zo dat de verbranding van hout in houthaarden niet schadelijk is voor ons milieu. U dient er natuurlijk wel op te letten dat u geen schadelijk afvalhout gebruikt. We streven ernaar om al de houthaarden uit ons assortiment te laten voldoen aan de milieuwetgeving die in het jaar 2015 in werking trad.

Naast het milieu, leveren houtkachels ook een positief effect op schouwen. Dit omdat houthaarden betrekkelijk zuiverder zijn en dus minder roet creëren. Vervolgens wordt de kans op schouwbranden aanzienlijk kleiner wanneer u kiest voor een houthaard.

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar de prijzen van houthaarden? Prijzen variëren van model tot model. In onze showroom vindt u inspiratie tussen onze verschillende houthaarden. Kom langs in onze showroom zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. Graag bieden we u alle nodige informatie en geven we demonstraties indien gewenst.

Contacteer ons nu voor meer informatie of kom langs en breng een bezoek aan onze showroom.

Onze merken