Warm fires, slow living

WARM FIRES, SLOW LIVING

Cocoonen is een kunst. Het vakmanschap van JDB verheft relaxen tot haar métier. Als artisans van de derde generatie perfectioneerden wij het ambacht van sfeermaker én homemaker.

Ontdek de meerwaarde in je interieur

Kom volledig tot rust in je huis, bij je haard. Laat je inspireren door onze uitgepuurde projecten, expertise en kunde. JDB haarden staat voor drie generaties haardenbouwers en 50 jaar opgebouwde knowhow en expertise. Onze liefde voor architectuur zie je terug in al onze projecten, waar haarden de centrale focus zijn. Ofwel: sublieme haardpunten.

 

Ons meesterschap vuurt ons aan om sublieme, sfeervolle resultaten te creëren. Wij bieden een passie voor haarden en meesterschap in hoogwaardige, architecturale haardoplossingen. Een ultieme symbiose van visie en context, oog voor innovatie en een duurzame toekomst.

 

PS. New showroom under construction
Groot nieuws! Wij bouwen aan de toekomst van JDB haarden en interieur. Onze showroom krijgt een volledige make-over en heropent de deuren in september. 

PS Wees gerust. Wij blijven open tijdens de werken!