Design your own fireplace

DESIGN YOUR OWN FIREPLACE

Design your own fireplace

Onze collectie biedt de top in haarden en kachels. Een merkenselectie die kwaliteit combineert in vorm en functie. Voor de haardverwarmende eyecatcher en sfeerbrenger in je interieur is stijl en design cruciaal: strak, urban of traditioneel? Jij kiest!

Breng vuur in je architectuur

Wij presenteren haarden, interieurs en veel meer! JDB inspireert met warm, conceptueel design en kwaliteitsoplossingen voor haarden en haardwanden. Van warme haarden tot interieurs op maat, JDB keeps it real and warm. Reken op onze haardverwarmende oplossingen met advies op maat.

 

PS. New showroom under construction
Groot nieuws! Wij bouwen aan de toekomst van JDB haarden en interieur. Onze showroom krijgt een volledige make-over en heropent de deuren in september.

PS. Wees gerust. Wij blijven open tijdens de werken!