New showroom concept – under construction

NEW SHOWROOM CONCEPT - UNDER CONSTRUCTION

Dag partner,
 
Groot nieuws! Wij bouwen aan de toekomst van JDB haarden en interieur. Van april tot eind augustus krijgt onze showroom een volledige make-over. 
 
We want to inspire you!
Waarom wij onze showroom een volledige make-over geven? Wij willen jou inspireren! In onze nieuwe concept store gaan wij next level in inspiration, service en hospitality. We verrassen met een complete interieurbeleving, inclusief stalen van de nieuwste materialen, texturen en kleuren.
 
Welkom professionals én particulieren!
Als (interieur)architect, designer of bouwbedrijf zal jij je helemaal thuis voelen bij JDB. Onze nieuwe showroom wordt de nieuwe go-to place voor meetups, netwerken en de samenstelling van frisse moodboards, samen met je klant. 
 
Warm fires, slow living
Wij presenteren haarden, interieurs en veel meer! JDB inspireert met warm, conceptueel design en kwaliteitsoplossingen voor haarden en haardwanden. Van warme haarden tot interieurs op maat, JDB keeps it real and warm.
 
Stay tuned!