Openhaarddagen bij JDB van 7/3 t.e.m. 20/3

OPENHAARDDAGEN

VAN 7 T.E.M. 20 MAART

Gezellig cocoonen start met een haardvuur: het kloppende, warme hart van je interieur. Bij JDB Haarden kies je uit een selectie van kwaliteitsmerken en krijg je magnifiek maatwerk, in jouw favoriete stijl. Ben je op zoek naar een haard of totaalrealisatie met wandkast op maat? Heb je hierbij nood aan professioneel advies?

 

JDB organiseert openhaarddagen van maandag 7 tot en met zondag 20 maart 2022. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte haard(wand) op maat van jouw interieur. Wij zorgen voor de creatieve verbinding tussen jouw warmste ideeën en een prachtige totaalrealisatie. Profiteer tot eind maart van uitzonderlijke Batibouw-voorwaarden.

Van harte welkom in onze showroom!

Zaterdag  7 – 20 MAART 2021

10.00 – 18.00u

Afspraak?

Heb je reeds concrete plannen en wil je deze graag bespreken? Maak een afspraak en we nemen voldoende tijd om deze samen met jou te overlopen.

Waar?

Antwerpsesteenweg 77, 2840 Rumst