Zomeractie bij JDB

Onze haarden blijven voor jou branden

Tijdens het bouwverlof van maandag 12 juli tot en met zondag 1 augustus staat ons team naar goede gewoonte weer voor u klaar met haardverwarmend advies op maat. Wil jij je zomer in vuur en vlam zetten? Wij geven in juli bij elke haard één JDB-vuurkorf cadeau.

Heeft u dus nood aan professioneel advies en wenst u een totaalrealisatie met wandkast op maat? In onze showroom maken we u wegwijs in ons uitgebreide aanbod en gaan we samen op zoek naar uw perfecte haard op maat!

Ons fantastisch team staat u bij met raad en daad bij in het uitwerken van al uw warmste ideeën. Laat ons uw creatieve verbinding vormen tussen een haard en een interieur op maat.

TOONZAALBEZOEK

We zijn gesloten van 22 december tot en met 2 januari. Vanaf 3 januari verwelkomen we jullie graag terug in onze showroom.

Alvast hartverwarmende feestdagen!

Warme groeten,

Team JDB